Menu

Omgeving

In de omgeving liggen prachtige plaatsen wat zeker een bezoekje waard is. Naast de verschillende plaatsen zijn er ook verschillende bezienswaardigheden waar je een bezoek aan kan brengen tijdens je verblijf in de Bed & Breakfast.

Leuke steden in de buurt

Hattem B&B de Rolders

Hanzestad Hattem

Op een steenworp afstand van de B&B is de historische stad Hattem te vinden. Deze stad heeft prachtige straatjes, verschillende musea en restaurants.

Zwolle

Met een kwartiertje rijden ben je al in Zwolle. Ontdek de mooie grachten, het centrum van Zwolle en de musea tijdens een bezoek aan de stad.

Apeldoorn overnachten

Apeldoorn

Met 20 minuten rijden ben je al in de stad Apeldoorn. Een leuke stad om te winkelen vanwege het ruime aanbod of een musea te bezoeken.

Deventer overnachten

Deventer

De stad Deventer is ook zeker een bezoek waard. Op nog geen half uur rijden kan je hier winkelen, een terrasje pakken en musea ontdekken.

Leuke restaurants in de buurt

Pannenkoekenhuis 't Mussennest

In Pannenkoekenhuis ´t Mussennest kan je terecht voor een heerlijke pannenkoek. Op de fiets bereikbaar vanaf de B&B!

Restaurant Overnachten

De Ossenstal

Na een heerlijke wandeling door het bos even bijkomen bij de Ossenstal. Geniet van een lekkere lunch, pannenkoek in het bos.

Vita Wapenveld

Een lunchroom, restaurant of koffietent, het is maar hoe je het wil noemen. Deze lunchroom is op fietsafstand van de B&B. 

Restaurant Wapenveld

Tapperij Teun

Je kan hier terecht voor een lunch, diner of een klein hapje en een drankje. Een café waar je ze ook plate gerechten serveren.

Leuke uitjes in de buurt

Wellness en overnachten

Veluwse Bron

Combineer een nachtje weg met een dagje ontspanning bij het mooiste wellnessresort van Nederland. Op slechts een afstand van 15 minuten. 

Nederlands Bakkerijmuseum

In Hattem is het Bakkerijmuseum te vinden. Een geweldig museum voor jong en oud. Kinderen mogen zelfs hun eigen koek bakken! 

Museum Zwolle

Museum de Fundatie

Ben je een echte kunstliefhebber? Breng dan een bezoekje aan museum de Fundatie in Zwolle. Een grote collectie en tentoonstellingen van kunst. 

Museum Hattem

Anton Pieck

Het Anton Pieck Museum heeft de grootse collectie werken van Anton Pieck. Er zijn wisselende tentoonstellingen en dit alles is te vinden in Hattem!

Dinoland Zwolle

Dinoland

Even met de kinderen erop uit? Ontdek het vernieuwde Dinoland in Zwolle. Voor een leuk dagje uit tijdens ieder seizoen kan je hier terecht.

Museum Apeldoorn

Paleis het Loo

Een museum in Apendoorn met prachtige tuinen, stallenplein met vele koetsen en nog veel meer kunst. Zowel geschikt voor jong en oud. 

Molen Wapenveld

Molen de Vlijt

Tijdens een fietstocht even bijkomen? Ontdek dan Molen de Vlijt. Op zaterdag is de molen overdag geopend en kan je een kijkje nemen.

Voerman museum

In een prachtig oud herenhuis in Hattem is dit museum gevestigd. Geniet van de kunst van Jan Voerman sr. en jr. en nog meer. 

Apenheul Apeldoorn

Apenheul

In Apenheul kan jong en oud genieten van een dagje uit in de Apenheul. Loop tussen de apen in de bosrijke omgeving van het park.

Dolfinarium Harderwijk

Dolfinarium

Binnen 30 minuten rijden ben je al in Harderwijk. Ontdek het leuke park met vele zeedieren en geniet van de verschillende shows met o.a. dolfijnen.

Zwembad Wapenveld

Berghuizerbad

Zin om eventjes baantjes te trekken of genieten met de kinderen van wat zwemplezier. Het zwembad zit op 2 minuten afstand van de B&B.

Strand Heerde

Heerderstrand

Heerde heeft een strand waar je in de zomer lekker een dagje kan ontspannen in een bosrijke omgeving. Het is een mooie omgeving om te wandelen.

Leuke markten in de buurt

Maandagochtend - Apeldoorn
Woensdagochtend - Epe
Woensdagmiddag - Hattem
Donderdagochtend - Nunspeet
Vrijdagochtend - Zwolle
Vrijdagmiddag - Heerde
Zaterdag - Zwolle